Nieuws

We roepen de gemeente op nieuwe ambtsdragers voor te dragen.

Het volgend voorjaar zijn er vijf ambtsdragers in de kerkenraad aftredend, namelijk Janna Willems (voorzitter), Gert Nijboer (ouderling), Ada Buijs (ouderen-ouderling), Richard van de Steege (diaken) en Herman Leijten (ouderling-kerkrentmeester). Co Wakker (diaken) en Marnix Gijlers (ouderling-kerkrentmeester) zijn bereid hun ambtstermijn met een jaar te verlengen. Daarnaast zijn we nog op zoek naar een ouderling voor wijk 4. Bovendien is een ouderling voor de groeiende ouderenwijk wel wat weinig en zijn we dus op zoek naar een extra ouderling voor deze wijk. Dit betekent dat we op zoek gaan naar zeven ambtsdragers!

Hier onder vindt u een link naar het formulier waarop u namen van nieuwe ambtsdragers kunt voordragen. U mag aangeven voor welk ambt u een voordracht wilt doen, maar u mag ook volstaan met alleen namen. Alle voordrachten worden verzameld en genoteerd op een lijst, met bovenaan de namen die het meest ingediend zijn. Aan de hand van deze lijst gaan we de gemeenteleden die het meest zijn genoemd als eerste benaderen. Zo lopen we de lijst door. In overleg met het genoemde gemeentelid gaan we kijken welk ambt het beste bij hem of haar past.

Heeft u er wel eens over nagedacht om u zelf voor te dragen als ambtsdrager?
Wij nodigen u uit om dan uw eigen naam in te vullen op het opgaveformulier. Nu zult u denken dat u dan de enige bent die uw naam opgeeft. Dit hoeft echter niet zo te zijn. Andere gemeenteleden zijn vast bereid om uw naam ook in te vullen, wanneer zij weten dat ú bereid bent om ambtsdrager te worden.

Wij hopen veel voordrachten binnen te krijgen, waardoor de vacatures binnen de kerkenraad kunnen worden opgevuld.

Met dit formulier kunt u uw voordrachten doen.

Met hartelijke groet,
Marijke de Rooder, scriba
Tel. 06 40598718
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.