Nieuws

De bloemendienst is bij uitstek de manier waarop we als gemeente het omzien naar elkaar zichtbaar kunnen maken.

Die zondag worden namelijk heel veel naasten, gemeenteleden én niet-gemeenteleden, bezocht met een mooi bloemetje. Gewoon omdat ze een steuntje in de rug nodig hebben, een schouderklopje verdienen, een felicitatie op zijn plaats is of omdat we zo laten zien dat we aan hem of haar denken. Hoe mooi is dat, zeker in deze coronatijd, waarin we elkaar toch al niet veel ontmoeten.

Om de bloemenzondag tot een succes te maken hebben we ieders hulp hard nodig. En u/jij kunt op verschillende manieren helpen: door één of meerdere boeketten bloemen te kopen of te maken en deze te bezorgen, en/of door namen in te leveren.

Je kunt tot en met maandag 26 oktober per mail/whatsapp/telefoon doorgeven:
1. Hoeveel boeketten je koopt of maakt en rond wilt brengen
2. Wie volgens jou een bloemetje zou moeten ontvangen

Wij verzamelen alle namen en adressen en verdelen de beschikbare bloemen. We sturen je uiterlijk vrijdag 30 oktober de naam/namen en adresgegevens waar je de boeketje(s) naartoe kunt brengen. Dit om te voorkomen dat er dubbel of juist niet wordt bezorgd. Uiteraard mag je ook op de zaterdag 31 oktober bezorgen.

Contactpersonen:
Jurjen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 06-1071 1625
Janna - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 06-5113 8062

Let op: vanwege corona komen de boeketjes dit jaar dus niet naar de kerk.

Met hartelijke groet,
De diaconie