Adres: Fazantendrift 10
8309 AM Tollebeek
Aanvang dienst: Zondagmorgen 9:30
Beginpagina » Samenbinding » mei 2007

mei 2007

Van de redactie

Hier het meinummer van de Samenbinding. Mei, de maand van nieuw leven. We zien dat aan de natuur die de afgelopen weken door de hoge temperatuur uitbundig is ontloken.

Deze keer zult u een week langer met de Samenbinding moeten doen. Normaal zou de volgende Samenbinding op zondag 17 juni in de hal klaarliggen. Omdat die zondag, in verband met het 50-jarig bestaan van Tollebeek, de jubileumdienst in de feesttent wordt gehouden, ligt de Samenbinding een week later, zondag 24 juni, in de hal van de kerk. Dit is meteen ook het zomernummer, voor juni én juli. Denkt u daar aan bij het inleveren van de kopij. De daaropvolgende Samenbinding komt dan op 19 augustus uit. Ko-pij voor de volgende Samenbinding kan tot en met vrijdag 15 juni worden ingeleverd!

Tot slot nog het volgende. Bij deze Samenbinding treft u een inlegvel aan waarin een gift wordt gevraagd voor de gratis verspreiding van dit blad. Wij vragen hiervoor uw aandacht en we zouden het fijn vinden als u aan die oproep gehoor zou geven. Alvast bedankt voor uw gift!