Agenda

We gaan voor alle jeugdwerkers een verdiepingsavond organiseren. Dit zal onder leiding zijn van Gert Schouten. Hij is een freelance jeugdwerker. Het Thema zal zijn: 'De kerk als thuisplek voor kinderen en jongeren'. Hierbij gaat het om de presentatie en bespreking van 6 kenmerken waar je als gemeente aan zou moeten werken om ook werkelijk 'thuisplek' voor kinderen en jongeren te zijn. We krijgen van hem een ‘scan’ die we laten invullen door jeugdwerkers en kerkenraadsleden. Tijdens de avond op donderdag 16 januari zullen we de dan horen waar we staan als kerk en waar we op zouden kunnen inzetten. Mocht u geïnteresseerd zijn in deze avond dan horen we dit graag. Iedereen is welkom!

Mario en Martine

Mobiel: 06-51901439