Kleur: groen
1) Project door startzondag commissie
2) Kerk

Beste gemeenteleden,

De startzondag is elk jaar weer een gezellige gemeentebijeenkomst. Deze zondag is het startsein van het winterwerk van onze gemeente. Dit jaar wordt de startzondag gehouden op 18 september 2022. Wij nodigen u graag uit om die dag samen met ons tot een feest te maken!
Het thema is: ‘Aan tafel’
Nu de omstandigheden weer redelijk normaal lijken willen we de startzondag weer op de oude manier samen vieren. Dit alles onder voorbehoud, want de datum van 18 september is immers nog 2 maanden weg. Maar we hopen en vertrouwen erop dat we weer als vanouds samen kunnen komen.
Het programma speelt zich voornamelijk af in het kerkgebouw met een uitstapje naar buiten tijdens de activiteit.
U krijgt te zijner tijd een persoonlijke uitnodiging met daarop vermeld wat het programma inhoudt.
Vanaf 28 augustus kunt u zich op papier (in de hal van de kerk), via de website of de gemeentemail aanmelden voor deelname aan de startzondag.

We hopen op een grote opkomst en een gezellig samenzijn,

Met hartelijke groet,
Gonda Hamersma, Sebo Post, Griedit Wakker, Marijke van Slooten, Marijke de Rooder