Avond voor nieuw ingekomen gemeenteleden

Als kerkenraad zien wij op zondag regelmatig nieuwe mensen in onze kerk. Mensen die nieuw in het dorp Tollebeek zijn komen wonen, mensen die zich vanuit andere kerkelijke gemeentes bij ons aansluiten of anderszins. Daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee. Het is fijn als mensen onze kerk weten te vinden en zich bij ons aansluiten.

Als kerkenraad vinden wij het belangrijk dat we met hen in contact komen en dat ze zich thuis voelen in ons midden. Daarom organiseren wij voor nieuwe gemeenteleden en kerkbezoekers, lid of (nog) geen lid, een kennismakingsavond. Deze avond vindt plaats op: Woensdag 25 januari 2023, om 19.30 uur in ons kerkgebouw aan de Fazantendrift 10 te Tollebeek

U krijgt hiervoor een persoonlijke uitnodiging waarop staat wat we die avond gaan doen en we hopen u en jou op deze avond op een informele wijze te mogen ontmoeten.