Beginpagina » Samenbinding » juni/juli 2007

juni/juli 2007

Van de redactie

Midden in het feestgedruis van “50 jaar Tollebeek” mag ik deze Samenbinding samenstellen. Geïnspireerd door de prachtige Oecumenische tentdienst van zondag. Dan besef je weer eens te meer wat het woord samen betekent! Samen is niet alleen het heden, maar ook denken aan wat was en vooral belangrijk: wie waren. Prachtig, dat daar in de kerk een moment van aandacht voor was en dat er tijdens de dienst een mooi boeket bloemen naar het kerkhof werd gebracht. Het bijbehorend gedicht is hiernaast afgedrukt.
Een kerkblad vol nieuws. Terugblikken op het afgelopen jaar in onze ge-meente, maar ook vooruit zien naar de vakantietijd en zelfs alweer naar het nieuwe kerkseizoen. Leest u het allemaal maar eens goed door, want er wordt hier en daar hulp/medewerking van u gevraagd. Zoals de vacature voor de jeugddienstcommissie; misschien iets voor u?

Deze Samenbinding is een dubbele uitgave voor de maanden juli en augustus. In verband met vakantie van onze drukker, is de volgende datum van uitkomen later dan u gewend bent. Uw kopij moet binnen zijn op vrijdag 17 augustus. Ik wens u tot slot nog een hele fijne vakantieperiode toe!